Kesäkisa 2011

Pinball.fi kesäkisa on kesäjuhlan ja flipperikisan yhdistelmä. Tapahtuman tarkoituksena on tuottaa flipperiharrastajille mukava yhteinen kesänviettohetki samalla myös laadukas flipperikisa pelaten.

Tapahtuman ajankohta on pe-la 15.-16.7. ja tapahtumapaikkana on Espoon Otaniemi. Kisatapahtuma käydään perjantain ja lauantain aikana kämpälläni ja jatkot järjestetään lauantaina iltapäivästä alkaen Otaniemen rantasaunalla. Valitettavasti kämppäni ja flipperikokoelmani ovat sen verran pieniä, että kisan ulkopuolista flipperin pelausta ei juurikaan liene luvassa, koska kaikki koneet tulevat olemaan kisakäyttöön tai varakoneiksi varattuja.

Kisa

Karsintakierroksella perjantain ja lauantain aikana jokainen pelaaja pelaa viittä ennalta määrättyä kisakonetta. Pelaajat pelaavat jokaisella koneella kaksi pelisuoritusta ja parempi suoritus laitetaan pistevertailuun muiden pelaajien pistemäärien kanssa. Vertailupisteiden perusteella parhaat pelaajat pääsevät jatkoon pudotuspelikierrokselle, joka pelataan yksinkertaisena pudotuspelikaaviona paras kolmesta koneesta lauantaina alkuillasta. Kisasta jaetaan WPPR-rankingpisteet normaalin kisan tapaan.

Lue kisaformaatista tarkemmin sääntösivulta.

Osallistujat

Osallistujaksi tapahtumaan pääsee kuka tahansa flipperikisailusta ja muiden harrastajien tapaamisesta kiinnostunut henkilö, joka ilmoittautuu tapahtumaan tämän sivuston kautta ja maksaa osallistumismaksuja 10e tapahtumajärjestäjälle. Kisojen sujuvan läpiviemisen takaamiseksi osallistujamäärä kisaan rajoitetaan 36 pelaajaan siten, että perjantain karsintaan otetaan enintään 20 pelaajaa ja lauantain karsintaan enintään 16 pelaajaa. Ilmoita ilmoittautumisesi yhteydessä osallistutko karsintaan perjantaina vai lauantaina.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on nyt auki. Täytä lomake ilmoittautumissivulla.

4 vastausta artikkeliin Kesäkisa 2011

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *