Kirjoittajasta

”Hei. Olen Olli-Mikko ja olen flipperiaddikti.”

Olin kiinnostunut flippereistä jo pikkupoikana, mutta flipperiharrastukseni alkoi varsinaisesti vuonna 2006, kun ostin ensimmäisen flipperini, Creature from the Black Lagoonin. Tätä ennen olin ensimmäistä kertaa flipperikilpailussa vuoden 2005 Sörkka Pinball Openissa. Pelattuani itseni seuraavan vuoden kisassa neljän parhaan joukkoon finaaliin tajusin, miten paljon nautin myös flipperiharrastuksen kisailullisesta puolesta ja ajattelin olevan siinä jokseenkin hyvä.

Ensimmäinen flipperiturnaukseni Suomen ulkopuolella oli Stockholm Open Ruotsissa vuonna 2006. Sijoittuminen pääkisassa sijalle 57/94 kertoi etten ehkä ollutkaan kisailussa niin hyvä kuin kuvittelin, mutta koska tapahtuma oli todella mielenkiintoinen ja hauska, halusin tulla uudestaan myös seuraavana vuonna ja parantaa sijoitustani. Siitä lähtien olen matkustanut ympäri Eurooppaa flipperitapahtumissa, pitänyt todella hauskaa flippereitä pelaillen ja tavannut ällistyttävän määrän mahtavaa flipperiharrastajaporukkaa ympäri maailmaa.

Kotonani on tällä hetkellä neljän koneen kokoelma (Attack from Mars, Medieval Madness, Doctor Who ja Johnny Mnemonic). Joistakin koneista en todennäköisesti ikinä luovu (AFM&MM), mutta etsin jatkuvasti myös uusia koneita kokoelmani mielenkiintoisena ja tuoreena pitämiseksi. Tarkoituksenani on tutustua mahdollisimman laajaan valikoimaan turnauksissa pelattuja koneita kotona pelauksen merkeissä.

Lisää tietoja löydät seuraavilta sivustoilta:

Pinside-sivuston profiilini
World Pinball Player Rankings -profiilini
Pinball High Scores käyttäjäprofiili