EPC 2013 alkaa tänään!

EPC 2013 eli flipperin EM-kisat alkaa tänään Tukholmassa.

Osallistujalistalta löytyy yli 200 nimeä, joiden joukossa WPPR-rankingin kärki Daniele Acciari, hallitseva IFPAn maailmanmestari Jörgen Holm, hallitseva Euroopan-mestari Levente Tregova ja melkeinpä kaikki muutkin Euroopan kärkipelaajat. Osallistujalistalta löytyy 14 suomalaispelaajaa, mikä tekee Suomesta kisan toiseksi suurimman osallistujamaan!

Kisapaikkana toimii sama mukava mesta, jossa Stockholm Open pelattiin kolme kuukautta sitten. Ruotsalaisten rakentama kisaformaatti tulee tarjoamaan pelaajille reilun ja mukavan kisaviikonlopun: Karsinnoissa jokainen pelaaja pelaa neljää arvottua konetta, kaksi yritystä per kone. Pelausmäärä ei ole kovin paljoa, mutta mielestäni silti paljon parempi vaihtoehto kuin valitettavan perinteiseksi viime vuosien EPC-kisoissa muodostunut 6+1 koneen yhden yrityksen formaatti. Ja vihdoinkin EPC:ssä nähdään kunnon pudotuspelikaavio! 64 pelaajaa tulee jatkamaan karsinnoista paras kolmesta koneesta pelattavaan pudotuspelikaavioon, jota pelataan niin pitkään kunnes voittaja on selvillä.

Twiittailen kisatapahtumista viikonlopun aikana ja uskoakseni kisan tuloksia rupeaa pelien käynnistyttyä tippumaan kisan nettisivuille osoitteeseen europinball.org.

Kategoria(t): turnaukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *