PAPA 16!

PAPA 16 eli Pro and Amateur Pinball Associationin vuosittainen maailmanmestaruusturnaus on käynnistynyt hetki sitten Pittsburghin liepeillä Yhdysvalloissa. Torstaista sunnuntaihin kestävässä kisassa maailman parhaat pelaajat kisaavat A-divisioonan voitosta, tittelistä ”PAPA 16 World Pinball Champion” ja $10000 palkintorahasta. Mukana on myös oma classics-turnauksensa jokaiselle kolmelle karsintapäivälle.

Tapahtuman tulosseuranta löytyy osoitteesta papa.org/papa16/live/. Täksi vuodeksi uudistettu tulosseuranta on edellisvuosia nopeampi, koska kaikki karsintojen tuloskirjaus tapahtuu suoraan mobiililaitteilla ja tilanteet päivittyvät verkkoon hyvin pienellä viiveellä.

Kotikatsomoiden puolella kisaa seuraavat pääsevät kisaviikonlopun loppupuolella näkemään aiemmin vuonna läpi viedyn Kickstarter-projektin ensimmäisen lopputuloksen, kun viimeisen karsintapäivän viimeisten tuntien tapahtumat sekä koko sunnuntain pudotuspelipäivä streamataan suorana verkkoon. Vaikka lähetysajankohdat on suomalaisittain hieman huonoon aikaan, suosittelen lämpimästi seuraamaan kisojen kulkua.

Livestreami pitäisi ilmestyä PAPAn blogiin ja streamia pääsee seuraamaan suoraan myös osoitteesta www.twitch.tv/papatvpinball. Lähetysajat ovat Pittsburghin paikallista aikaa ”Saturday: 9:30PM to Midnight, Sunday: 10:45AM until we crown a champion”. Suomalaista aikaa lähetykset tulevat siis 4:30-7:00 la-su-yönä sekä sunnuntai-iltana klo 17:45 alkaen.

Tuossahan se lauantai-sunnuntaiyö sekä koko sunnuntai-ilta sitten menevätkin lähetystä seuratessa!

Kategoria(t): turnaukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *