Viimeisimmät kisauutiset

En ole osannut päättää mihin kanavaan tuuppaan uusimmat kisauutiseni, joten päivityksiä on tippunut mihin tahansa päivittämistäni kanavista (pinball.fi, twitterini, Facebook-profiilini, jne). Jos et seuraa jokaista edellä mainituista kanavista, pahoittelen tietokatkosta kisauutisten saralla. Tässä viimeisimmät kisauutiset koostetttuna:

Jörgen Holm on IFPA10 flipperin maailmanmestari! IFPA10 pelattiin kolmisen viikkoa sitten Saksan Echzellissä 19 eri maan edustajan voimin. Jörgen pelasi erinomaisesti koko kisojen läpi ja voitti lopulta mestaruuden finaalissa USAn Zach Sharpea vastaan lukemin 5-4. (Jörgen oli aiemmin tiputtanut minut kisan top16:ssa lukemin 4-2.)

Jorian Engelbrektsson voitti Stockholm Open 2013:n! Stockholm Open palasi kisakalenteriin kolmen vuoden poissaolon jälkeen. Kisajärjestäjät olivat löytäneet varsin kivan kisapaikan turnaukselle Heron Cityn O’Learys-ravintolasta ja yli 100 pelaajaa yritti karsinnoissa päästä jatkoon kisan karsinnoista. Lopulta kisan pudotuspeleissä Jorian Engelbrektsson voitti Mats Runstenin lukemin 2-1 ja vei Stockholm Openin mestaruuden toista kertaa peräkkäin. Parhaan ulkomaalaisen pelaajan pokaali matkasi Suomeen minulle top8-sijoituksen saavutuksella.

EPC2013 eli flipperin Euroopanmestaruuskisat 2013 pelaan Stockholm Openin kanssa samassa kisapaikassa tämän vuoden syyskuussa. Kisoihin ei pitäisi tulla mitään pelaajarajoituksia, joten jokainen EPC-mestaruutta havitteleva pelaaja pystyy osallistumaan kisaan. Kisan karsintaformaatti tullee muistuttamaan Ruotsinmestaruuskisojen formaattia, jossa jokainen pelaaja pääsee pelaamaan neljää eri kisakonetta kahden yrityksen verran.

Suomalainen flipperiyhteisö K15 järjestää K15 Openin tänäkin vuonna. Tälle vuodelle on asetettu 20 pelaajan osallistujamäärä per karsintakierros ja 60 pelaajan maksimimäärä osallistujia on melkein jo saavutettu tässä vaiheessa ilmoittautumisaikaa. K15 Openista tulee hyvin todennäköisesti korkealaatuisin flipperikisa jota Suomessa ikinä on järjestetty. Kisoihin mukaan on osallistumassa Ruotsin parhaat pelaajat Jörgen Holm, Jorian Engelbrektsson ja Mats Runsten!

Kategoria(t): tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin Viimeisimmät kisauutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *