PAPA TV Kickstarter

Olen yrittänyt kirjoittaa pitkähkön postauksen kevään Pinburgh-reissun kokemuksistani, mutta koska tässä näyttää olevan aivan liian monta asiaa muutenkin työn alla, kirjoituksen julkaisu taitaa mennä kauemmas kesälle kun saan myös reissun kuvagallerian linjoille. Toistaiseksi siis vain reissun tärkeimmät kommentit pikaisesti:

Pinburgh oli aivan huikea tapahtuma! Neljä päivää hauskapitoa ja 400 pelaajan turnaus parhaassa pelipaikassa mitä maailmasta löytyy. Valtavat kiitokset Kevinille, Markille, Bowenille ja kaikille muille tapahtuman mahdollistaneille henkilöille!

Erityisen huikeaa oli huomata se, että vaikka jo edellisvuoden Pinburgh oli mahtava tapahtuma, täksi vuodeksi asioita oli silti vielä parannettu entisestään. Tärkein yksittäinen parannus oli torstain Circuit-finaalin sekä sunnuntain Pinburgh-pudotuspelien livestreamaus nettiin geekgamer.tv:n Chase Nunesin avustuksella. Jos et sattunut näkemään livestremauksia, on tuotokset nähtävillä ensimmäisten kierrosten osalta GeekGamer.tv:n Youtube-kanavalla ja uusia videoita julkaistaan jatkuvasti lisää.

PAPA TV Kickstarter -projekti on nyt kuukauden ajan kerännyt rahoitusta saman livestreamauksen mahdollistamiseksi kaikista tulevista PAPAn kisatapahtumista. Projekti on ollut menestyksekäs ja alkuperäinen $20000 tavoite saavutettiin ensimmäisen keräyspäivän aikana. Uusien rahasummatavoitteiden ansiosta rahan keräys on jatkunut ja tähän asti kerätyllä rahalla pitäisi olla tulossa paljon hienoja juttuja flipperikisojen livelähetyksiin liittyen tulevien vuosien aikana. Keräysaikaa on vielä noin puolitoista vuorokautta jäljellä, joten jos et vielä ole projektiin osallistuneiden listalla, mene osoitteeseen papa.tv ja liity osallistujien listalle. Saat samalla hienoja PAPA-tuotteita t-paitojen, tokeneiden yms listalta löytyvien tuotteiden muodossa!

Kategoria(t): info, pinburgh2013. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *