Flippereitä telkkarissa taas!

YLEn Puoli seitsemän -ohjelma teki flippereistä muutaman minuutin jutun, joka näytettiin tänään ulos tulleen jakson yhteydessä. Jutussa käsiteltiin flippereitä ja niiden visuaalisuutta yleisellä tasolla ja flipperin pelaamista näkyi hyvin monesta kuvakulmasta. Mikä parasta, kuvauspaikkana toiminut vastikään avattu Extraball-pelihalli sai mukavasti julkisuutta ja toivottavasti uusia kävijöitä. Niin ja allekirjoittanutkin siellä jutun yhteydessä jotain höpötteli.

Juttu on nähtävissä tästä päivästä kuukauden eteenpäin YLE Areenassa osoitteessa http://areena.yle.fi/tv/1849008?start=21m12s .

(edit: urli päivitetty versioon, joka alkaa oikeasta kohdasta ohjelmaa. Kiitti Marco!)

Kategoria(t): info. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *