Flipperiliigan kauden 2012 lopputulokset

Flipperiliigan kauden 2012 kuudes ja viimeinen osakilpailu pelattiin eilen Kangasalla. 29 pelaajaa osallistui päivän kisaan ja vaikka kauden voittaja oli selvillä jo viidennen osakilpailun jälkeen, viidellä pelaajalla oli vielä mahdollisuus nousta kokonaistilanteessa kolmen parhaan joukkoon. Kisa pysyi jännittävänä aivan viimeisen kisan loppuun asti ja lopulta osakilpailun voittaja Jussi Rantala onnistui myös nousemaan kauden kokonaistilanteen toiselle sijalle. Jussi ylsi liigakauden pisteissä tasatilanteeseen tässä osakilpailussa kolmanneksi yltäneeseen Janne Toukkariin verrattuna, mutta useamman osakilpailuvoittonsa turvin (Jussilla 2, Jannella 1) Jussi vei kotiin kauden kakkossijan ja Janne sai edelliskauden voiton jatkoksi tältä kaudelta pronssisen pokaalin. Flipperiliigan kauden 2012 kolmen kärki oli siis:

1. Olli-Mikko Ojamies (Espoo) (54 pistettä)
2. Jussi Rantala (Helsinki) (44 pistettä)
3. Janne Toukkari (Tampere) (44 pistettä)

Kauden lopputulokset kokonaisuudessaan löytyvät Google Docsina täältä.

Flipperiliiga palaa takaisin ensi vuonna neljännen kauden merkeissä!

Kategoria(t): finnish pinball league. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *