Kuopio Pinball Openin tulokset

24 pelaaja osallistui lauantaina pelattuun Kuopio Pinball Openiin. Pelaajat pelasivat karsinnoissa kahdeksaa konetta (TAFG, TOTAN, NBAFB, STTNG, Shadow, TOM, WCS ja SWEP1) ja kaksitoista parasta eteni pudotuspeleihin. Pudotuspelit pelattiin konerivistöllä MM, Batman, IM, LOTR, MB ja CV. Kisan neljä parasta olivat:

1. Olli-Mikko Ojamies, Espoo
2. Mikko Pärnänen, Pieksämäki
3. Jussi Rantala, Helsinki
4. Mika Ylönen, Kuopio

Tulokset kokonaisuudessaan löydät täältä.

Suomalaisia flipperikisoja on viime vuosina pelattu vain pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan alueella, joten kisojen järjestäminen Kuopiossa oli mukavaa vaihtelua. Kisoihin osallistui myös Mika Ylönen (Suomenmestari ja EPC:n toinen vuodelta 1997) veljensä kanssa, joten turnaus keräsi hienosti saman katon alle kaksi eri flipperikisasukupolvea. Mikan saavutuksista yritän ehtiä kirjoittelemaan tälle sivustolle myöhemmin enemmänkin. Luvassa pitäisi olla mielenkiintoista luettavaa ja osoitus siitä, että flipperikisailu on ollut yllättävänkin aktiivista 90-luvun Suomessa.

Kategoria(t): turnaukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *